Webcamgirl werk – betaald Islive echt zo goed?

Veel vaker dan voorheen kiezen vrouwen, maar ook stellen voor een thuiswerk baantje als webcamgirl of webcamkoppel. Het werk is niet moeilijk, iedereen vanaf 18 jaar en ouder kan het, je kunt werken wanneer het uitkomt en het betaald erg goed!

De meeste maken de keuze voor erotisch werk, omdat het uitzonderlijk goed betaald. Zeker vergeleken met andere banen of part-time jobs, zoals een uitzendbaantje bijvoorbeeld, verdien je meer per uur met chatten.

Maar is dat echt zo? Betaald webcamgirl werk echt zo goed?

In het kort, JA, als webcamgirl kun je een mooie inkomsten maken!

Nederlandse modellen kiezen vrijwel allemaal om te beginnen bij de meeste bekende webcam site van Nederland, Club Islive.

IsLive is de grootste erotische website exploitant in Nederland en is al jaren actief is op de markt van webcam erotiek. Duizenden modellen werken met veel plezier voor Islive. De reden waarom de meeste vrouwen voor Islive kiezen is omdat zij goed betalen.

Bij Islive kun je heel veel verdienen!

Wat je precies gaat verdienen hangt natuurlijk in grote mate van jezelf af. Bezoekers kiezen zelf met wie ze willen gaan chatten of bellen. Je kunt per bezoeker per minuut tot 0,88 cent per minuut verdienen – dat komt neer op ruim 52,- euro per uur!

Het mooie van het Islive platform is dat er de mogelijkheid is om met meerdere bezoekers tegelijk te chatten (groepsschat) waardoor je verdiensten nog verder kunnen oplopen.

Naast chatten en webcammen zijn er nog veel meer verdienmogelijkheden, die staan hieronder beschreven. Natuurlijk houd Islive precies voor je bij hoeveel je verdient en storten deze bedragen (voor Nederlandse en Belgische modellen) 3x per maand keurig op je bankrekening.

Wat verdien ik met erotisch thuiswerken?
Via Clubislive is het goed mogelijk om met erotisch werk, webcammen als webcam model, of als thuisbelster via het platform duizenden euro’s per maand te verdienen! Omdat je bij Clubislive zelf bepaalt wanneer en hoeveel je werkt, bepaal je dus eigenlijk ook zelf hoeveel je verdient met thuiswerken.

Als bezoekers besluiten om met jou te chatten, te cammen, te e-mailen of te bellen dan genereer je opbrengsten. Er is geen limiet op wat je mag/kan verdienen – elk uurtje werken is inkomsten maken!

Geld verdienen met chatten, bellen, webcammen en berichtjes
De verdiensten die je kunt maken met chatten en webcammen bij Islive zijn het volgende

Opbrengst per bezoeker per minuut: € 0,18
Opbrengst per beller per minuut: € 0,18
Opbrengst bellen + chatten tegelijk: € 0,36 (per minuut)
Opbrengst per ontvangen bericht: € 0,18

De vermelde opbrengsten zijn opbrengsten per bezoeker per minuut. Dus als je met 10 bezoekers tegelijk chat of camt op ons platform, dan kun je deze bedragen met 10 vermenigvuldigen. Dit kan dus flink oplopen!

Zo kun je zien wat voor verschillende verdien opties Islive biedt. Je hoeft niet te kiezen voor alleen chatten of alleen webcammen. Een combinatie van opties is de beste keuze, want hierdoor verdien je meer.

Webcam werk bij Islive betaald dus goed, zeker als je gaat chatten en webcammen met meerdere mannen tegelijk. Natuurlijk verdien je per minuut, dus hoe meer minuten je maakt hoe hoger jouw inkomsten. Inzet en een ‘we gaan er voor’ houding spelen een grote rol in wat je uiteindelijk als webcamgirl verdient.

Als je de bedragen los, per minuut bekijkt lijkt het misschien heel weinig maar het feit is dat er Islive modellen zijn die dik verdienen in deze branche.

Hier zijn de top 3 modellen en de verdiensten die zij maken

#1 Vi***** €8.174 !
#2 Sw***** €6.051
#3 Mi***** €5.979

Dit is een voorbeeld van wat de topverdieners binnenhalen, maar als je net begint is het onrealistisch om te verwachten dat je na een weekje ook dit soort bedragen gaat verdienen.

Het is een kwestie van ervaring opdoen, langzaam je ‘business’ opbouwen en veel vaste klanten binden. Als je het slim aanpakt en er echt voor gaat kan jij ook duizenden euro’s per maand verdienen!